LIVE-Discussie: Supercup-opstellingen bekend, Antwerp tegenover KV Mechelen

LIVE-Discussie: Supercup-opstellingen bekend, Antwerp tegenover KV Mechelen

23-07-2023 17:06
32

Royal Antwerp FC en KV Mechelen strijden om de Supercup, beide ploegen maken op deze manier kans op de eerste prijs van dit Jupiler Pro Leagueseizoen. Waar hoofdtrainer Mark van Bommel namens Antwerp aangaf dat hij vol voor de prijs wil gaan. Gaf Steven Defour namens Mechelen aan dat hij het meer als een oefenmatch beschouwt.

Antwerp won het afgelopen seizoen ‘Den Dubbel’, de ploeg piekte op het juiste moment en wist een onvergetelijk seizoen neer te zetten. Het wordt een flinke uitdaging voor The Great Old om die prestaties het aankomende seizoen te evenaren.

De opstelling van Royal Antwerp FC: Butez, De Laet, Kerk, Yusuf, Balikwisha, Muja, Ondrejka, Avila, Alderweireld, Bataille, Vermeeren

Het afgelopen seizoen van KV Mechelen was teleurstellend te noemen. De ploeg was actief in het niemandsland tussen de degradatiezone en de European Play-Offs. Voor aankomend seizoen heeft Malinwa nieuwe hoop om voetballend hoge ogen te gooien.

De opstelling van KV Mechelen: Coucke, Ngoy, Storm, Loiseaux, Lavalee, Schoofs, Van Hoorenbeeck, Mrabti, Lauberbach, Vanlerberghe, Mukau