Leterme spreekt duidelijke taal over Club Brugge-geruchten

Leterme spreekt duidelijke taal over Club Brugge-geruchten

24-07-2023 23:04

Matthias Leterme nam recent afscheid van KV Kortrijk en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. De voormalige CEO van KVK werd ook even gelinkt aan Club Brugge, al lijkt Blauw-Zwart het niet te gaan worden.

Bij Club Brugge kan Vincent Mannaert na het vertrek van Tom Caluwé een nieuwe rechterhand gebruiken en werd onder andere Leterme genoemd als potentiële kandidaat. "Of ik een voorstel van Club Brugge heb ontvangen? Neen", is Leterme duidelijk in Krant van West-Vlaanderen.

Een job bij Club Brugge lijkt er niet in te zitten, al zoekt Leterme wel naar een nieuwe uitdaging. "Vincent (Mannaert, nvdr.) heb ik niet gehoord, maar ik heb wel al samengezeten met drie andere clubs. Ik heb nog geen beslissing genomen", geeft hij aan.

Zo wordt Leterme ook genoemd bij het Franse Valenciennes. Leterme sluit een verhuis naar Frankrijk ook niet uit. "Ik ben nog altijd met hen in gesprek. Het is zeker een piste die ik zie zitten, omdat het een hele mooie uitdaging is. Het is tweede klasse, maar in Frankrijk, een land met bijna 70 miljoen inwoners. Maar ik heb nog niets beslist", besluit Leterme.