'Amrabat (ex-Club Brugge) kan naast Man United ook kiezen uit Saudische clubs'

'Amrabat (ex-Club Brugge) kan naast Man United ook kiezen uit Saudische clubs'

12-07-2023 23:00

Ook Soyfan Amrabat heeft aanbiedingen uit Saudi-Arabië op zak, maar de middenvelder van Fiorentina wil het liefst in Europa een stap maken. Dat onthult zijn broer Nordin Amrabat.

Recent onthulde VoetbalPrimeur dat Manchester United gesprekken voert met Amrabat. De Marokkaans international, die uitblonk op het WK, is echter nog altijd speler van Fiorentina. In gesprek met ESPN krijgt zijn broer Nordin vragen over een mogelijke transfer. "Daar wil ik niet te veel over zeggen, eerlijk gezegd", antwoordt de 36-jarige speler van AEK Athene.

"Sofyan is in gesprek met een paar clubs. Er spelen dingen, maar zoals ik zei: ik wil er niet veel over zeggen", gaat Nordin Amrabat verder. "Anders krijg je straks van die verhalen: zijn broer zegt dit, zijn broer zegt dat. De toekomst zal alles spoedig uitwijzen."

Toch licht Nordin Amrabat nog een tipje van de sluier op over de ex-speler van Club Brugge. "Zijn plan en intentie is om in Europa te blijven, maar er is ook wel interesse uit Saudi-Arabië. Daar wordt tegenwoordig heel erg goed betaald."