'Geen KV Kortrijk, mogelijk wel andere Belgische ploeg voor Burnley FC'

'Geen KV Kortrijk, mogelijk wel andere Belgische ploeg voor Burnley FC'

11-07-2023 21:01 Laatste update: 17:42
4

KV Kortrijk leek even te worden overgenomen door Kaminski Group, maar zag die deal uiteindelijk in het water vallen. Ook Burnley FC werd even genoemd als potentiële overnemer, al heeft die club nu mogelijk toch het vizier gericht op andere targets.

Naast Kaminski Group was ook de Amerikaanse eigenaar van Burnley in beeld om KV Kortrijk over te nemen. Een deal kwam er echter niet en volgens Krant van West-Vlaanderen bestaat de kans ook dat men bij Burnley nu het vizier heeft gericht op andere clubs.

Volgens het lokale blad kan de ploeg van Vincent Kompany binnenkort wel terugkeren naar België. Niet om te onderhandelen met KV Kortrijk, maar wel om Cercle Brugge en KV Mechelen te bekijken. Naar verluidt zijn die twee ploegen ook opties voor Burnley.

De voorbije maanden waren er al geruchten dat AS Monaco eraan denkt om Cercle Brugge van de hand te doen, al werd dat ontkend door de Bruggelingen. KV Mechelen heeft ook een nieuwe eigenaar, maar moet ook op nog naar extra geld. Burnley kan daarbij mogelijk helpen.