Wasinski over nieuwe periode bij Kortrijk: “Steun in mijn rug gaf me vleugels”

Wasinski over nieuwe periode bij Kortrijk: “Steun in mijn rug gaf me vleugels”

10-07-2023 18:02

Martin Wasinski, de 19-jarige verdediger van Sporting Charleroi, speelt ook aankomend seizoen op huurbasis voor KV Kortrijk. Op deze manier blijft De talentvolle verdediger ook aankomende Jupiler Pro League seizoen een Kerel.

Wasinski geeft aan dat hij het afgelopen seizoen zeer content was bij Kortrijk. “Vanaf dag één voelde ik me hier thuis, door de medespelers, de medewerkers en de supporters. Namens Kortrijk scoorde ik mijn eerste doelpunt op het allerhoogste niveau, een fantastisch gevoel”, deelt Wasinski via de officiële kanalen van Kortrijk.

Wasinski benadrukt het prettige gevoel dat hij ervaarde als speler van Kortrijk. “De steun die ik voelde in mijn rug, gaf me af en toe vleugels. We beleefden samen fantastische wedstrijden. Ik heb altijd alles gegeven en dat wil ik ook aankomend seizoen doen. Ik blijf een kerel”, besluit Wasinski.

Wasinski werd het afgelopen half jaar al gehuurd door Kortrijk van Charleroi. De 19-jarige verdediger maakte een zeer degelijke indruk waardoor Kortrijk in zijn nopjes is met de nieuwe huurperiode van Wasinski. De verdediger heeft nog een contract bij Charleroi tot de zomer van 2024.