Kaya (STVV) vol lof over trainer Fink: Let op details en helder in gameplan

Kaya (STVV) vol lof over trainer Fink: "Let op details en helder in gameplan"

02-07-2023 15:15 Laatste update: 15:16

Spits Fatih Kaya zit vol in de voorbereiding met STVV. De aanvaller was trefzeker tegen KVC Westerlo op zaterdag tijdens de oefencampagne (2-2). De spits is in zijn nopjes met de nieuwe trainer en landgenoot Thorsten Fink. De aanvaller legt uit waarom.

"De trainer was in het verleden een grote speler en ook als trainer heeft hij al heel wat spelers beter gemaakt", vertelde Kaya aan Het Belang van Limburg.

"Iedereen kan veel van hem leren: hij heeft als winnaar van de Champions League met Bayern München alles in het voetbal gezien", zei Kaya verder over de indrukwekkende staat van dienst van de T1.

"Hij let erg op details en is erg helder in zijn gameplan. Na twee weken verloopt alles volgens schema en zou het wel eens een mooi seizoen kunnen worden", wist de aanvaller verder te vermelden over wat nu precies de kwaliteiten zijn van Fink als trainer.

Fink heeft aan het roer gestaan van tal van clubs in zowel Europa als buiten Europa. Zo was hij trainer van Al-Nasr en Vissel Kobe, maar was de Duitse oefenmeester ook actief bij bijvoorbeeld Hamburger SV in eigen land.