Trebel weg bij Anderlecht: Wil een project waarbij de coach in hem gelooft

Trebel weg bij Anderlecht: "Wil een project waarbij de coach in hem gelooft"

01-07-2023 11:40 Laatste update: 11:52
13

Adrien Trebel is niet langer speler van RSC Anderlecht. Het contract van de Franse middenvelder liep zaterdag af en daardoor is Trebel nu clubloos. Er werd teruggeblikt op de periode bij Anderlecht en vooruit gekeken naar de toekomst van de Fransman.

"Adrien heeft nooit in het verleden geleefd", antwoordde Jean-Francois Lenvain, één van de hechte vrienden van Trebel, over of Trebel spijt heeft van zijn tijd bij Anderlecht, aan Het Nieuwsblad.

"Hoe moeilijk het soms ook was, hij heeft zich elke dag ingezet voor Anderlecht", vertelde Lenvain verder met als opmerking dat Trebel geen persoon is die snel opgeeft.

Lenvain ging ook in op de toekomst van Trebel. "Adrien moet niet zomaar wat aanvaarden, hij wil een project waarbij de coach in hem gelooft. Ook zijn familie zal de knoop mee doorhakken", aldus Lenvain.

Trebel kwam in 2017 over van Standard Luik voor 3 miljoen euro. Afgelopen seizoen kwam de middenvelder 11 maal in actie in de Jupiler Pro League en wist de Fransman 2 assists te leveren.