'Antwerp FC kan ook Yusuf zien vertrekken na interesse van Sporting Portugal'

'Antwerp FC kan ook Yusuf zien vertrekken na interesse van Sporting Portugal'

30-06-2023 18:31
2

Royal Antwerp FC heeft een sterk seizoen achter de rug en kan daardoor ook flink wat spelers zien vertrekken. Onder andere Jean Butez en Arthur Vermeeren worden gelinkt aan een vertrek, maar ook Alhassan Yusuf kan andere oorden opzoeken.

Bij het Portugese A Bola klinkt namelijk dat Sporting CP het vizier heeft gericht op Yussuf. De Portugese topclub staat op het punt om afscheid te nemen van Manuel Ugarte, die richting PSG kan verhuizen. Sporting is op zoek naar een vervanger en hoopt die in Yusuf te hebben gevonden.

De eerste contacten zijn naar verluidt al gelegd, al staat Antwerp niet te springen om de nog steeds maar 22-jarige Yusuf te zien vertrekken. De middenvelder heeft bij Antwerp ook nog een contract tot medio 2025 en moet dus een flinke som gaan opleveren.

De middenvelder werd in de zomer van 2021 voor zo'n één miljoen euro overgenomen van IFK Göteborg, maar kan daar nu een veelvoud van opleveren. Mede door blessures verloor hij dit seizoen echter wel zijn basisplek, maar kwam hij toch tot 34 partijen voor The Great Old dit seizoen.