'Desnoods breng ik Kane zelf naar München, als hij echt naar Bayern wil'

'Desnoods breng ik Kane zelf naar München, als hij echt naar Bayern wil'

28-06-2023 23:17
1

Alan Shearer volgt de ontwikkelingen rond Harry Kane met veel interesse. De voormalig spits van Southampton, Newcastle United en Blackburn Rovers is met 260 doelpunten nog altijd de topscorer van de Premier League, maar kan worden ingehaald door Kane (213 goals).

Bayern München zou een bod hebben uitgebracht op Kane en dat komt de oud-voetballer goed uit. "Desnoods breng ik hem zelf naar München, als hij echt naar Bayern wil", aldus een lachende Shearer in gesprek met The Athletic. "Alles om mijn Premier League-record te beschermen."

Volgens Shearer gaat Kane vroeg of laat zijn Premier League-record breken. "Harry is bijna dertig, maar hij zorgt goed voor zichzelf en heeft nog geen last gehad van zware blessures. Hij kan nog prima terugkeren naar Engeland over een paar jaar en dan scoort hij vaak genoeg om mij te passeren."

Diverse bronnen in Duitsland en Engeland meldden eerder dat Kane een transfer naar München wel ziet zitten. De Engelse spits heeft in Londen nog een contract tot medio 2024. Mocht Kane deze zomer niet vertrekken, is de kans groot dat hij volgend jaar transfervrij vertrekt.