RWDM in de problemen: “We zijn met negen spelers op de eerste trainingen”

RWDM in de problemen: “We zijn met negen spelers op de eerste trainingen”

27-06-2023 18:41
1

RWDM heeft een moeilijke tijd achter de rug. De voorzitter van de Molenbeekse club werd ontslagen. Ondertussen is de training hervat, maar niet in de beste omstandigheden. Kylian Hazard getuigt bij RTBF. 

“Het voelt meer alsof we terug zijn na een weekend vrij, er waren geen grote toespraken, geen presentaties... We zijn terug bij af, met 9 spelers als je de jonkies niet meetelt, alsof er niets gebeurd is”, aldus Hazard.  “Het is een beetje ingewikkeld, maar ik denk dat het vorig jaar hetzelfde was. In het begin was het ingewikkeld: we hadden geen veld en de uitrusting was ook een beetje ingewikkeld…”

Hazard hoopt alvast dat het beter wordt. Dat deed het, volgens Hazard, ook vorig seizoen. De eerste competitiewedstrijd van RWDM is thuis tegen Genk. Hazard hoopt alvast dat er tegen die tijd meer dan negen spelers rondlopen in de kern. “We zullen zien wie de ploeg is en wat hun ambities zijn, want daar hebben we op dit moment nog geen informatie over”, klinkt het bij Hazard. 

“We wachten af wat ze van ons verwachten en wat hun plannen zijn. We weten niet hoe we moeten omgaan met wat er boven gebeurt, we moeten gewoon ons werk doen en bidden dat het goed gaat."