'KVC Westerlo wil nog onderhandelen met Club Brugge en Basaksehir'

'KVC Westerlo wil nog onderhandelen met Club Brugge en Basaksehir'

25-06-2023 21:41

KVC Westerlo is begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en de medische testen die daarbij horen. Nog geen spoor van Thomas Van den Keybus en Nacer Chadli, al wil Westerlo daar verandering in brengen.

Beide spelers werden het voorbije seizoen gehuurd en keren in principe terug naar hun moederclubs, maar Westerlo heeft andere plannen. Volgens Gazet van Antwerpen is Westerlo nog stevig aan het onderhandelen om hun verblijf te verlengen.

Voor Van den Keybus zal Westerlo daarvoor moeten onderhandelen bij Club Brugge, waar hij nog een contract tot medio 2025 heeft. De 22-jarige middenvelder speelde 31 partijen voor Westerlo, waarin hij goed was voor drie doelpunten en drie assists. Hij wordt ook gelinkt aan Standard.

Daarnaast zal Westerlo ook een akkoord moeten bereiken met Basaksehir FK, de moederclub van Chadli. Bij die club heeft de voormalige Rode Duivel nog een contract tot het einde van komend seizoen. De voorbije campagne kwam de 33-jarige Chadli 29 keer uit voor de Kemphanen, waarin hij goed was voor zes doelpunten en twee assists.