KV Oostende maakt transferplannen bekend: “Jonge Belgische spelers”

KV Oostende maakt transferplannen bekend: “Jonge Belgische spelers”

19-06-2023 20:26

KV Oostende heeft met Nils Vanneste een nieuwe Sportief Manager aangesteld. Op de webstek maakt de Raad van Bestuur de komende transferplannen bekend.

KV Oostende wilt inzetten op de jeugd. “Met Nils Vanneste stellen we een sportief manager aan die de club en de competitie kent en de afgelopen jaren prachtig werk heeft geleverd binnen onze jeugdwerking, getuige de titel van de U21 en de bekerfinales van diezelfde U21 en U18.”

Ook wil het jonge Belgische spelers aantrekken. “Onze jeugdafdeling is een goed geoliede machine en talloze jongens zijn ook doorgestroomd naar de A-kern. Nils heeft een grote kennis van de Belgische jeugd- en U21-teams en we zijn ervan overtuigd dat hij jonge en ook Belgische spelers kan aantrekken om naar KVO te komen.

De spelersselectie moet snel vorm krijgen. "We willen met concrete acties het vertrouwen van iedereen terugwinnen, te beginnen met het opzetten van een nieuwe sportieve structuur met een sterke lokale identiteit. De trainingen beginnen vandaag, wat betekent dat we heel snel zullen schakelen om een nieuwe technische staf aan te stellen en ook te werken aan een vernieuwde spelersselectie.”