OFFICIEEL: De Decker jaagt ook volgend seizoen met Beveren op promotie

OFFICIEEL: De Decker jaagt ook volgend seizoen met Beveren op promotie

15-06-2023 16:14

SK Beveren greep net naast promotie, maar al bij al is de club erg tevreden over het voorbije seizoen. Dat blijkt uit de contractverlenging voor trainer Wim De Decker. Die werd deze donderdag ondertekend.

Via haar officiële kanalen heeft Beveren bekend gemaakt dat De Decker ook in de toekomst voor de spelersgroep zal staan. De gewezen middenvelder heeft een nieuwe verbintenis aanvaard voor de komende twee jaar. Eerder was hij al actief bij Royal Antwerp FC, KAA Gent en KMSK Deinze, eerst als assistent, nadien als hoofdtrainer. In zijn eerste grote opdracht bij The Great Old slaagde hij er meteen in om de promotie te veroveren.

Dat lukte voorlopig nog niet met Beveren. De Waaslanders deden tot op de slotspeeldag mee, maar moesten de duimen leggen voor RWDM. Toch krijgt De Decker het vertrouwen. Op de website wordt zijn 'attractieve spel' geroemd. Sinds het einde van het seizoen was het bestuur in onderhandeling gegaan met haar 41-jarige trainer. Tussendoor verlengde de club ook de contracten van enkele sterkhouders. Het doel is duidelijk: volgend jaar wél stijgen naar de Jupiler Pro League.