Lukebakio over mogelijke transfer: “Ik ben ambitieus en ik hou van druk”

Lukebakio over mogelijke transfer: “Ik ben ambitieus en ik hou van druk”

15-06-2023 10:22
2

Dodi Lukebakio was misschien wel de revelatie van de dubbel tegen Zweden en Duitsland. De Rode Duivel hoopt alvast opnieuw indruk te maken op de bondscoach. Dat vertelt hij in een interview met RTL

Lukebakio heeft niet het leukste jaar erop zitten. De Rode Duivel is met Herta Berlin gedegradeerd richting de Duitse tweede divisie. Domenico Tedesco hield hier alvast geen rekening mee en selecteerde Lukebakio, uiteraard, opnieuw. "Het uitje met de Rode Duivels doet me aan iets anders denken", legde hij uit. 

"Mijn doel is nu om te doen wat ik in de laatste wedstrijden met België heb gedaan”, geeft hij aan. En met reden: Lukebakio maakte indruk op iedereen tijdens het laatste trainingskamp van de Duivels. "Ik heb op deze kans gewacht en ik ben blij dat ik hem heb gekregen, maar nu moet ik consequent zijn. Het was het perfecte moment.”

"Ik hoop een nog hoger niveau te laten zien”, klinkt het bij Lukebakio. De Rode Duivel hoopt verder ook op een transfer. De aanvallende middenvelder werd eerder ook al gelinkt aan Internazionale. "Naar een nieuwe club gaan is niet altijd makkelijk, maar het zal belangrijk zijn om goed te kiezen.”

"Ik denk er niet over na, dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. Ik ben ambitieus, ik hou van druk en ik zou graag voor een club spelen die in Europa speelt," legt hij uit, met Euro 2024 ook in zijn vizier.