Treble-winnaar De Bruyne: “Ik ben echt blij, neem die blessure voor lief”

Treble-winnaar De Bruyne: “Ik ben echt blij, neem die blessure voor lief”

11-06-2023 21:37
6

Kevin De Bruyne vertelt na de Champions League-winst hoe de Rode Duivel zich voelt. De Bruyne was met Manchester City met 1-0 te sterk voor het Internazionale van Romelu Lukaku. De Bruyne raakte in de 34e minuut geblesseerd en moest toen gewisseld worden.

De Bruyne vertelt wat het winnen van de Champions League voor hem betekent. “Het is ongelofelijk, dat we dit hebben kunnen bereiken, de eerste Champions League in de geschiedenis van de club. We blijven voor altijd geassocieerd op die manier met de club. Het voelt een beetje gek, een beetje leeg op het moment”, vertelt De Bruyne voor de camera’s na de wedstrijd.

De Bruyne won met Manchester City de treble maar raakte uiteindelijk in Champions League finale geblesseerd. “Je hebt zo veel gedaan, zo veel gewonnen dit seizoen het is geweldig geweest. Nee echt ik ben blij, ik neem de blessure voor wat het is. Het is nooit fijn om geblesseerd te zijn”, besluit De Bruyne.

De Bruyne was dit seizoen weer van grote waarde voor Manchester City. De Rode Duivel speelde maar liefst 49 wedstrijden dit seizoen. In deze 49 wedstrijden wist De Bruyne tien doelpunten te maken en gaf hij zijn ploeggenoten 31 assists.