Lynen na Union-Club Brugge: Nu niet in mijn hoofd te doen, in mijn hart

Lynen na Union-Club Brugge: "Nu niet in mijn hoofd te doen, in mijn hart"

06-06-2023 08:33

Senne Lynen moest de allerlaatste wedstrijd van de Jupiler Pro League toekijken vanaf de bank. De geschorste Lynen was zeer ontgoocheld met de dramatische afloop voor Union SG tegen Club Brugge. De speler kon niet geloven hoe Union het in het slot weggaf tegen Club Brugge.

Lynen vertelde over de emotionele achtbaan die de ontknoping van de Jupiler Pro League was. “Toen Genk op voorsprong kwam, dacht ik echt dat we het zouden doen”, deelt Lynen via Het Belang van Limburg.

Lynen ontpopte zich dit seizoen tot een van de steunpilaren voor het Union van hoofdtrainer Karel Geraerts. Lynen zag dat Union ontzettend dichtbij was. “Op drie minuten van het einde de titel weggeven, is echt verschrikkelijk”, vertelt Lynen.

Lynen verwoordde het zelf het mooist wanneer de vraag gesteld werd wat er in zijn hoofd omging. “Wat er nu in mijn hoofd omgaat? Het is nu niet in mijn hoofd te doen, wel in mijn hart. Ik hoop oprecht dat ik dit nooit meer hoef mee te maken, want dit is echt verschrikkelijk”, besloot Lynen.