Vanhaezebrouck juicht bij KAA Gent: Ik vond het een superseizoen

Vanhaezebrouck juicht bij KAA Gent: "Ik vond het een superseizoen"

4 juni - 20:00

Hein Vanhaezebrouck is tevreden over het seizoen van KAA Gent. De Buffalo's domineerden de Europe Play-Offs en spelen volgend seizoen opnieuw in de Conference League. 

"Ik vond het een superseizoen", benadrukt Vanhaezebrouck bij Sporza"Gezien alle omstandigheden hebben we het supergoed gedaan, ik kan alleen maar trots zijn op de groep. We hebben een heel kleine groep en speelden twee seizoenen op rij heel veel matchen. We zijn net als vorig jaar op een zucht van de Champions' Play-offs gestrand en haalden de kwartfinales in Europa."

Vanhaezebrouck deelt dan ook een pluim uit. "Ik kan iedereen alleen maar feliciteren, want het was niet makkelijk. Wie er anders over denkt, kent wellicht niet alles wat ons dit seizoen is overkomen. Als we kern gehad hadden van 35 spelers, dan hadden we er misschien veel meer uit kunnen halen. Er was een kloof met de top drie en die kloof moeten we proberen kleiner te maken."

Vanhaezebrouck heeft al meermaals aangegeven dat er investeringen nodig zijn bij KAA Gent. Ivan De Witte en Michel Louwagie zijn dan ook op zoek naar nieuw kapitaal voor de komende transferperiodes.