Paas (ex-KRC Genk): Zondag zullen emoties opnieuw hoog oplaaien

Paas (ex-KRC Genk): "Zondag zullen emoties opnieuw hoog oplaaien"

01-06-2023 12:29 Laatste update: 12:39
1

KRC Genk maakt zondag nog kans op de titel. David Paas (52) hoopt nog op een stunt, al krijgt ook zijn streekgenoot Karel Geraerts steun. 

Paas werd zelf in 2002 nog kampioen met KRC Genk. "Ik kom nog heel graag in de Cegeka Arena, het is altijd fijn bijpraten met oude bekenden", reageert hij bij Het Belang Van Limburg. "Daarom probeer ik elk seizoen een aantal wedstrijden mee te pikken. Zondag zullen de emoties opnieuw hoog oplaaien."

Paas voelt de spanning nu al. "Het is natuurlijk een unieke situatie met drie clubs die nog een realistische kans maken op de titel. Ook Genk, omdat Antwerp zondag toch wel een rake tik heeft gekregen. Ik hoop natuurlijk dat mijn ex-ploeg het haalt. Maar ik gun het ook Karel Geraerts. Als Maasmechelaar én als topcoach: heel straf hoe sterk hij Union ook op mentaal vlak heeft gemaakt."

Paas speelde uiteindelijk maar twee seizoenen voor KRC Genk. Verder was hij onder meer actief bij Eendracht Aalst, Harelbeke en Westerlo. Bij die laatste club sloot hij zijn profcarrière ook af.