Eupen start opnieuw op vanaf 12 juni, maar naar trainer is het nog steeds speuren

Eupen start opnieuw op vanaf 12 juni, maar naar trainer is het nog steeds speuren

31 mei - 14:44
2

Het heeft geen haartje gescheeld of KAS Eupen was gedegradeerd. Maar kijk, straks beginnen de Oostkantonners al aan hun achtste seizoen op rij in de Jupiler Pro League. Komende week begint de club aan de voorbereidingen, al is het nog wachten op een hoofdcoach.

Via haar website heeft Eupen als één van de eerste JPL-clubs inzage gegeven in de planning voor de komende weken. Momenteel genieten de spelers nog van vakantie, maar dat zal snel veranderen. Volgende maandag, op 5 juni, worden ze namelijk terug aan de Kehrweg verwachten. Dan staan er fysieke en medische proeven op het programma.

Een week later, vanaf 12 juni, is het weer tijd voor de eerste trainingen. Wie tegen dan voor de spelersgroep moet staan, is een open vraag. Na het vertrek van Edward Still is het opvallend stil rond De Panda's. Stilaan begint de tijd te dringen om een nieuwe stuurman aan boord te halen. Eupen moest dit seizoen tot op de laatste speeldag knokken om erin te blijven. Uiteindelijk betaalde SV Zulte Waregem het gelag.