OFFICIEEL: Milivojevic (ex-Anderlecht) verlaat Crystal Palace transfervrij

OFFICIEEL: Milivojevic (ex-Anderlecht) verlaat Crystal Palace transfervrij

25-05-2023 13:00 Laatste update: 12:51

Luka Milivojevic speelt komend seizoen niet meer voor Crystal Palace. Dat heeft die Londense club zelf bevestigd. Milivojevic ziet zijn contract aflopen en kan dus gratis weg. 

Voorzitter Steve Parish had op de clubwebsite mooie woorden over voor Milivojevic. "We hebben het geluk gehad een professional als Luka zo lang bij de club te hebben", zo vertelt Parish. "Hij heeft enorm veel bijgedragen aan het team, zowel op als naast het veld, en was een cruciale figuur in ons lange verblijf in de Premier League.”

Ook Milivojevic zelf komt aan het woord. "Het is een voorrecht geweest om bijna zeven jaar bij zo’n bijzondere club door te brengen", vertelt hij. "In de Premier League spelen is de droom van elke speler en om dat zo lang bij Crystal Palace te doen, is een eer. Ik hoop dat ik de fans trots heb gemaakt."

Milivojevic speelde van 2013 tot 2015 en was er niet meteen een hoogvlieger. Later maakte hij wél indruk bij Olympiakos en kon hij zo een transfer naar Crystal Palace afdwingen. Daar speelde hij 198 keer mee en was hij goed voor 28 doelpunten.