'Zoon Antwerp-trainer Van Bommel kiest voor Belgisch avontuur bij Patro Eisden'

'Zoon Antwerp-trainer Van Bommel kiest voor Belgisch avontuur bij Patro Eisden'

01-05-2023 09:40 Laatste update: 09:47

Trainer Mark van Bommel was een begenadigde middenvelder en won afgelopen zondag als trainer de Beker van België met Royal Antwerp FC. Zoon Thomas van Bommel treedt in zijn voetsporen en zet nu een stap in het Belgische voetbal. De zoon van de trainer van Antwerp gaat spelen bij Patro Eisden. Dat schrijft Het Nieuwsblad

Thomas van Bommel maakt transfervrij de overstap van Nederlandse tweedeklasser MVV naar Patro Eisden. De transfer van de 20-jarige middenvelder wordt vandaag openbaar gemaakt.

De afgelopen 3 seizoen kwam de zoon van Van Bommel, die op dezelfde positie speelt als zijn vader, 45 wedstrijden in actie voor MVV. De middenvelder was echter geen vaste waarde voor MVV. Dat is zijn jongere broer Ruben van Bommel (18) wel, die een doorbraak kende en maar liefst 13 goals maakte dit seizoen.

Het contract van Thomas van Bommel liep na 2 jaar op zijn einde en daardoor was het tijd voor een nieuwe stap. Door bij Patro Eisden te tekenen volgde Thomas van Bommel enigszins vader Mark van Bommel. De trainer kwam na een avontuur als trainer bij PSV en in de Duitse Bundesliga terecht bij Royal Antwerp FC.