'RSC Anderlecht laat duo na teleurstellend seizoen vertrekken'

'RSC Anderlecht laat duo na teleurstellend seizoen vertrekken'

27-04-2023 17:44
26

Voor RSC Anderlecht zit het seizoen er nu al op en moet het zich dus klaarmaken voor de volgende campagne. Daarin lijkt paars-wit er helemaal anders te gaan uitzien. Zo mogen flink wat pionnen de club verlaten.

Bij Anderlecht werden onder andere Zeno Debast, Bart Verbruggen en Francis Amuzu de voorbije weken meermaals gelinkt aan een vertrek. Zij zijn echter niet de enigen die de club nog kunnen verlaten. Ook Majeed Ashimeru en Amadou Diawara kunnen nog andere oorden opzoeken, klinkt het bij Le Soir.

Veel interesse is er voorlopig nog niet in het duo, maar bij de Waalse bron klinkt het dat Anderlecht niet weigerachtig staat tegenover een vertrek. De twee middenvelder kregen de voorbije maanden wel een basisplek bij paars-wit, al konden ze daarin coach Brian Riemer en het bestuur toch niet helemaal overtuigen.

Anderlecht hoopt komende zomer dan ook een nieuwe middenvelder in huis te kunnen halen. Als die wordt gevonden, lijken ook Diawara en Ashimeru bij een deftig bod nog te mogen vertrekken.