De Mil flikt het bij Club Brugge: De titel? Ik geloof in alle scenario's

De Mil flikt het bij Club Brugge: "De titel? Ik geloof in alle scenario's"

23-04-2023 21:28
48

Club Brugge mag zich dan toch opmaken voor Play-Off 1. Coach Rik De Mil was na de partij uiteraard tevreden, ook al omdat Club sterk speelde tegen Eupen (7-0).

"Ik ben heel tevreden met de score, maar uiteraard ook met de kwalificatie voor de Champions’ Play-offs", klonk het bij de officiële website. "Ik wist totaal niet wat de tussenstand was in Gent-Oostende, maar door het publiek hoor je wel wat er gebeurt. Ik ben echter blijven focussen op mijn eigen ploeg. De balans tussen naïviteit en geloof was er."

De vraag is wel welke rol Club nog kan spelen. "Wat onze ambitie is? Ik ben in de eerste plaats ongelooflijk trots dat we het gehaald hebben. Voor ons verandert er niet ontzettend veel. Of we nog in de titel geloven? Ik geloof altijd in alle scenario’s. Je kan me misschien naïef noemen, maar als je in voetbal echt in iets gelooft en er alles aan doet, dan kan er veel. We zullen in elk geval competitief zijn."

Club start aan de Play-Offs met acht punten achterstand op Union en KRC Genk. Een stevige kloof, zeker omdat er maar achttien punten te verdienen zijn...