Rode Duivel Lukaku haalt zijn gram bij Internazionale met goals en assist

Rode Duivel Lukaku haalt zijn gram bij Internazionale met goals en assist

23-04-2023 15:45
1

Romelu Lukaku is van groot belang voor Internazionale tijdens de wedstrijd tegen FC Empoli. Internazionale wint uit bij Empoli met 0-3 door twee doelpunten en een assist van Rode Duivel Lukaku.

Het eerste doelpunt van Lukaku kwam via een een-twee, Lukaku schoot vervolgens de bal in de verre hoek. Een kwartier voor tijd maakte Big Rom zijn tweede treffer door hard uit te halen met zijn linker, wederom in de verre hoek. Tegen het einde van de wedstrijd leverde Lukaku ook nog een assist af aan Lautaro Martinez.

Lukaku kwam de laatste tijd om verschillende redenen in het nieuws, van zijn zeer sterke vorm voor de Rode Duivels, tot racisme bij Juventus op het veld. Ook de vorm van Lukaku bij Internazionale wordt vaak ter discussie gesteld maar daar was tegen Empoli geen spraken van. Lukaku wist twee keer het net te vinden en leverde een assists af.

Lukaku vierde zijn doelpunten bij Internazionale op zijn gebruikelijke manier, met de hand tegen de slaap en de vinger op de mond. Deze viering leverde hem tegen Juventus nog zijn tweede gele kaart op. Lukaku zag de afgelopen week dat deze tweede gele kaart werd kwijtgescholden door de bondsvoorzitter.