Ex-staf citeert Ronaldo: 'Onder Mourinho meer waardering gevoeld dan bij Ferguson'

Ex-staf citeert Ronaldo: 'Onder Mourinho meer waardering gevoeld dan bij Ferguson'

20-04-2023 16:10

Cristiano Ronaldo is inmiddels al jaren gelukkig met zijn vriendin, maar in zijn eerste tijd van Manchester United was de voetballer nog happy single. Fysiotherapeut Rod Thornley was in die tijd een goede helpende hand, vertelt het ex-staflid in een podcast. In die podcast bespreekt hij ook de karakters van de trainers bij de club.

"Toen ik hem een keer moest masseren was de X-Factor bezig", begint Thornley aan zijn anekdote. "Ik moest voor hem het nummer van één van die zangeressen regelen. Daarna vroeg hij hetzelfde over één van de Pussycat Dolls-zangeressen. Ik vroeg hem of er dan ook nog wat voor mij in zat en toen bood hij me zijn auto aan voor de helft van de prijs. Toen hij naar Real Madrid vertrok heb ik die auto direct voor zestigduizend euro verkocht."

Hij kreeg in zijn negentien jaar bij de club te maken met onder andere Sir Alex Ferguson en José Mourinho. Bij de Portugees had hij een warmer gevoel dan bij de Schot. "Mourinho maakte mij echt onderdeel van zijn kleine kring. Dat was echt geweldig. Onder hem heb ik me in die korte tijd meer gewaardeerd gevoeld dan onder Ferguson. Alleen op zijn slechte dagen was Mourinho echt een nachtmerrie."