Lukébakio over succes bij Rode Duivel: Nu bevestigen, waren maar twee matches

Lukébakio over succes bij Rode Duivel: "Nu bevestigen, waren maar twee matches"

10-04-2023 21:55
1

Dodi Lukébakio, de Rode Duivel en speler van Hertha BSC, vertelt over zijn bliksemstart bij de Rode Duivels. De buitenspeler maakte veel indruk met zijn spel tijdens de overwinningen van de Rode Duivels op Zweden en Duitsland.

Lukébakio blijft voorzichtig wanneer het over zijn succes bij de Rode Duivels gaat. De aanvaller herkent dat het met voetbal heel snel kan gaan. "Het verbaast me niet, ik heb altijd hard gewerkt. Nu zal ik proberen te bevestigen, het waren maar twee wedstrijden”, citeert RTBF Lukébakio.

Lukébakio ontvangt ook vragen over de bondscoach Domenico Tedesco bij de Rode Duivels, Lukébakio wordt gevraagd om Tedesco in één woord te beschrijven. "Ik zou 'strengheid' zeggen, tegen Duitsland zag hij het niet als een vriendschappelijke wedstrijd”, vertelt de aanvaller.

Lukébakio vertelt ook over zijn samenwerking met Romelu Lukaku. Volgens de aanvaller is het niet moeilijk om met Big Rom te spelen. “Hij sprak veel met me over de positionering van Kevin De Bruyne, die graag voorin opduikt en daardoor ruimtes vrijmaakt. De rest ging vanzelf en dat werkte goed", besluit Lukébakio.