STVV-topschutter Bruno weet nog niet of zijn toekomst bij KAA Gent ligt

STVV-topschutter Bruno weet nog niet of zijn toekomst bij KAA Gent ligt

10-04-2023 16:45
12

Gianni Bruno was afgelopen zondag weer in goede doen bij STVV en was in de 5-0 overwinning tegen KV Oostende goed voor twee doelpunten. Daarmee zette hij bijna een nieuw clubrecord neer bij de Kanaries, waar hij zich bijzonder goed voelt.

De 31-jarge spits wordt momenteel door KAA Gent verhuurd aan STVV, maar voelt zich bijzonder goed bij de Kanaries. Of hij ook zal blijven bij STVV, is echter nog maar de vraag. "Ik heb nog een contract van een jaar bij Gent. We zien wel, want in het voetbal weet je het nooit. Ik heb al een sterk seizoen gespeeld, maar ik denk niet dat Hein (Vanhaezebrouck) me nu gaat bellen", geeft Bruno aan bij Sporza.

Met zijn zeventien doelpunten is Bruno nu ook één doelpunt verwijderd van een evenaring van het clubrecord bij de Kanaries. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft hij dus nog een groot doel. "Mijn doel was vooraf 15 goals. Ik weet dat ik goals kan maken, daar werk ik voor. Dat record breken wordt nu mijn doel", aldus de spits.

Een terugkeer van Bruno naar Gent lijkt ook twijfelachtig te zijn. Met Hugo Cuypers, Gift Orban en Tarik Tissoudali heeft Gent al enkele goede aanvallers, terwijl ook Laurent Depoitre nog steeds een contract heeft bij de club.