Duranville (ex-Anderlecht) moet wachten op Dortmund-debuut na nieuwe blessure

Duranville (ex-Anderlecht) moet wachten op Dortmund-debuut na nieuwe blessure

06-04-2023 21:06
6

Julien Duranville nam afgelopen winter afscheid van RSC Anderlecht en trok richting het Duitse Borussia Dortmund. De flankaanvaller kon echter nog niet veel plezier beleven aan zijn overstap en kreeg alweer met een nieuwe klap te maken.

Ondanks een blessure mocht Duranville toch richting Dortmund verhuizen, maar blijft hij nog steeds wachten op zijn debuut. Na twee maanden revalideren leek Duranville stilaan klaar voor zijn eerste minuten, maar inmiddels heeft hij een nieuwe domper moeten slikken.

Op een persconferentie bevestigde coach Edin Terzic dat Duranville een nieuwe spierscheur heeft opgelopen. "Het zal nog een paar weken duren eer hij honderd procent is", gaf hij aan. "Hij had de laatste weken de trainingen deels hervat, maar helaas voelde hij plots weer iets. We zijn dan ook heel voorzichtig om hem niet te vroeg weer in de strijd te gooien."

Het dreigt dus nog even te gaan duren vooraleer Duranville weer aan voetballen kan denken en mag debuteren voor Dortmund. Zijn laatste wedstrijd dateert inmiddels al van 11 november, toen hij met RSCA Futures 52 meespeelde tegen Club NXT.