Seizoen afgelopen voor STVV? We moeten ook realistisch blijven

Seizoen afgelopen voor STVV? "We moeten ook realistisch blijven"

06-04-2023 09:16 Laatste update: 09:26
1

STVV heeft nog een mathematische kans op de Europe Play-Offs, maar Eric Bocat gelooft er niet meteen in. Er moet een mirakel gebeuren om STVV nog bij de eerste acht te krijgen. 

"De hoop op een ticket voor Play-Off 2 is praktisch vervlogen", aldus Bocat bij Het Laatste Nieuws. "Er rest nog een waterkansje, maar we moeten ook realistisch blijven. We hebben zeker een geslaagd seizoen achter de rug, maar we zijn het aan onze supporters verplicht om te trachten in schoonheid te eindigen."

Bocat wil zich al opmaken voor komend seizoen. "Meerdere jongens zullen andere oorden opzoeken, maar ik blijf nog één seizoen bij de Kanaries. Er is nog geen witte rook wat betreft een nieuwe coach. Ik kijk er uiteraard naar uit. Ach, het bestuur zal wel zorgen voor de nodige versterkingen. Eerst nog alle focus richting Oostende waar we moeten mikken op de drie punten."

STVV staat momenteel twaalfde, met maar liefst zes punten achterstand op Anderlecht. Met nog drie speeldagen te gaan is het dus een schier onmogelijke opdracht.