‘Brighton & Hove Albion met recordcontract om Mitoma (Ex-Union SG) te behouden’

‘Brighton & Hove Albion met recordcontract om Mitoma (Ex-Union SG) te behouden’

19-03-2023 14:30 Laatste update: 14:55

Kaoru Mitoma (ex-Union SG), de linksbuiten van , staat nadrukkelijk in de belangstelling van de elite van Europa. Brighton & Hove Albion gaat er nu alles aan doen om de Japanner binnenboord te houden en wil een recordcontract aanbieden aan Mitoma.

Mitoma kwam eerder uit voor Union SG en maakt nu met Brighton een ijzersterk seizoen door. Mitoma heeft zichzelf dusdanig in de kijker gespeeld dat Real Madrid, Bayern München, Arsenal FC en Manchester City FC allemaal interesse tonen. Brighton bereidt zich voor om een recordcontract aan te bieden zodat Mitoma bij Brighton blijft, weet Talksport.

Door het vertrek van Rode Duivel Leandro Trossard naar Arsenal kwam er een gat vrij op de linksbuiten positie van Brighton. Mitoma heeft zijn kans gegrepen en laat al geruime tijd zien een waardige vervanger te zijn. De Japanner heeft dit seizoen in 26 wedstrijden acht keer weten te scoren en heeft ook zes assists afgeleverd namens Brighton.

Brighton staat op dit moment op de zevende plaats in de Engelse Premier League. De ploeg heeft na 25 wedstrijden 42 punten weten te behalen. Brighton heeft drie wedstrijden minder gespeeld dan nummer vier Tottenham Hotspur FC, Tottenham heeft in 28 wedstrijden 49 punten weten te verzamelen.