Vrancken na nederlaag Union: ''Stress? Ik zag geen nervositeit bij mijn ploeg''

Vrancken na nederlaag Union: ''Stress? Ik zag geen nervositeit bij mijn ploeg''

13 maart - 08:00 Laatste update: 08:33
5

KRC Genk verloor zondag met 1-2 van Royale Union Saint Gilloise in eigen huis. Union komt daardoor dichter bij koploper Genk in het Jupiler Pro League-klassement. Genk-trainer Vrancken maakt zich echter niet druk over de slinkende afstand opweg naar het eind van het seizoen.

''Stress? Ik zag geen nervositeit bij mijn ploeg hoor'', vertelde Vrancken ontkennend aan Het Laatste Nieuws

''We waren voetballend goed, anders kun je niet zo dominant zijn tegen een sterke tegenstander'', zei de coach over wat zijn ploeg op het veld liet zien tegen Union.

''Ook lieten we ons na onderbrekingen niet uit onze concentratie brengen en wilden we direct het spel weer opstarten. Ik moet mijn jongens net feliciteren dat ze het op die manier bleven proberen'', aldus Vrancken die meende dat het niet aan het spel lag, maar dat goed spel soms niet beloond wordt.

Met nog 5 matchen te gaan, staat KRC Genk nu op 5 punten voorsprong. Genk heeft 67 behaalde in de Jupiler Pro League en Union 62. Ook Royal Antwerp FC krijgt weer zicht op de eerste plek. De Great Old staat met 2 punten achter op Union en met 7 punten op KRC Genk.