Meijer maakt indruk bij Club Brugge: Onze zege is oververdiend

Meijer maakt indruk bij Club Brugge: "Onze zege is oververdiend"

12-03-2023 20:44
2

Club Brugge heeft Standard verslagen met 2-0. Die tweede goal was een heerlijke vrijschop van Bjorn Meijer. Hij sprak na de match van een verdiende zege. 

"Onze zege is oververdiend, want we hadden quasi voortdurend overwicht tegen Standard dat toch met vertrouwen naar Brugge was afgezakt", vertelt Meijer op de officiële website. "Nadat we zowel tegen Oostende als Benfica zwaar onderuit gingen, weet je dat er heel wat chaos op je afkomt en dat er iets staat te gebeuren. Maar we zijn prof genoeg, dus wisten we wat er van ons verwacht werd."

Club kende een woelige week na het ontslag van Scott Parker. Rik De Mil moet hem voorlopig vervangen. "We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zonder in details te treden hadden we een goed gesprek. Daarbij viel me meteen op dat hij voor een positieve vibe wist te zorgen. Het gevoel zat dus meteen goed, al weet je ook dat hij niet alles ging omgooien."

Komende zaterdag gaat Club Brugge op bezoek bij KV Kortrijk. Door de zege houdt Club één puntje voorsprong op KAA Gent, dat zelf won van Zulte Waregem.