Club-trainer Parker: ''Er is zeker druk, maar we kunnen alleen blijven vechten''

Club-trainer Parker: ''Er is zeker druk, maar we kunnen alleen blijven vechten''

07-03-2023 17:00 Laatste update: 17:12

Dinsdagavond is het zover en strijdt Club Brugge voor plaatsing in de kwartfinale van de Champions League tegen Benfica. De klus wordt geen gemakkelijke gezien de 2-0 achterstand na het eerste duel in het tweeluik. Club Brugge-trainer Scott Parker beseft zich dat, maar legt het bijltje er niet bij neer.

''Er is zeker druk, maar we kunnen alleen blijven vechten'', vertelde de Engelsman tijdens een persconferentie aan Het Laatste Nieuws.

''Omdat ik vond dat we in de heenwedstrijd onze voet naast hen konden zetten voor grote delen van die match. Toen zag ik een Club met vertrouwen, zag ik flarden van de ploeg die ik graag wil zien'', aldus Parker in aanloop naar het duel in Portugal tegen Benfica. De Champions League is volgens de trainer een heel andere competitie dan de Jupiler Pro League

Parker is nog altijd trainer van Club Brugge, zelfs na de vele kritiek die de Engelsman te verwerken kreeg. De nederlaag tegen KV Oostende (3-0) pleit echter niet in het voordeel voor de Engelsman voor behoud van zijn positie. Club Brugge bekleedt vooralsnog de 4e plek in de Jupiler Pro League en dat is voldoende voor plaatsing voor de Play-Offs 1.