VP 11: Antwerp verkeert in bloedvorm en Orban breekt het doel af

VP 11: Antwerp verkeert in bloedvorm en Orban breekt het doel af

06-03-2023 13:00 Laatste update: 16:00
12

De reguliere competitie is nu 28 speeldagen ver. Deze elf spelers zijn klaar voor de Play-Offs, al zullen ze die natuurlijk niet allemaal mogen spelen...

Nardi staat pal
Anderlecht brouwde er weinig van tegen KAA Gent, maar Paul Nardi was één keer cruciaal. De Fransman kon Dreyer met een topredding van de 1-1 houden. Dat heet dan een puntenpakker.

Siquet is toptransfer
Standard gaf bijna niets weg tegen Westerlo, onder meer ook door de fysieke kracht van Merveille Bokadi. Hij won zowat elk duel. Ook William Pacho was oppermachtig, maar dan voor Antwerp.

Bij Cercle Brugge is Hugo Siquet zoals verwacht een grote aanwinst. De rechtsback scoorde ook nog met een vrijschop. Op de linkerkant gaf Gerardo Arteaga één van de beste voorzetten van het seizoen. Samatta kon deze bijna niet missen!

Motor bij Antwerp
Bij Antwerp kunnen we heel wat spelers kiezen, maar Jürgen Ekkelenkamp viel het meest op met twee doelpunten en een assist. Cameron McGeehan heerste over het middenveld tegen een pijnlijk zwak Club Brugge en kon Mignolet verschalken in de korte hoek. 

Bij OH Leuven is Siebe Schrijvers weer topfit na een zware blessure aan de kruisbanden. Zijn goal zal deugd doen, al kreeg hij die wel zowat cadeau van doelman Bossut.

Geschenk bij KAA Gent
Standard speelde ronduit weergaloos tegen Westerlo, met Noah Ohio als exponent. Hij scoorde zelf niet, maar gaf wel beide assists. Ally Samatta kan opnieuw scoren, deze keer zelfs twee keer. Gaat hij Onuachu doen vergeten bij KRC Genk?

KAA Gent heeft Gift Orban op het laatste nippertje binnengehaald, maar hij speelt niet als een noodoplossing. Hij liet Vertonghen ter plaatse en trapte hard in de kruising voor 1-0. Nu al zijn prijskaartje waard!