'Chelsea stelt Potter gerust en geeft hem kansen tot resultaten beter worden'

'Chelsea stelt Potter gerust en geeft hem kansen tot resultaten beter worden'

28-02-2023 19:16
1

Graham Potter hoeft niet te vrezen voor een ontslag bij Chelsea. De Engelse manager gaat gebukt onder enorme druk van de buitenwereld, nu de resultaten bij de Londense club erg tegenvallen. Desondanks blijft de clubleiding vertrouwen houden in Potter, meldt The Athletic.

De Engelse oefenmeester krijgt de kans van het bestuur om de resultaten beter te laten worden in de komende weken. In de Premier League werd in de laatste vijftien wedstrijden slechts twee keer gewonnen. In de Champions League is de club nog actief, maar in de heenwedstrijd van de achtste finales werd er met 1-0 verloren van Borussia Dortmund. 

Na het ontslag van Thomas Tuchel aan het begin van dit seizoen kwam Potter in beeld als manager van Chelsea. In september werd de trainerswissel officieel en tekende de oefenmeester een contract voor vijf jaar op Stamford Bridge. Zaterdag speelt Chelsea een belangrijke thuiswedstrijd tegen Leeds United. De Londenaren staan op dit moment tiende in de Premier League, met veertien punten achterstand op de plaatsen die recht geven op de Champions League.