'Real Madrid is teleurgesteld in keuzes FIFA en laat prijzengala schieten'

'Real Madrid is teleurgesteld in keuzes FIFA en laat prijzengala schieten'

27 februari - 18:51
1

Real Madrid zal naar alle waarschijnlijkheid geen afvaardiging sturen bij The Best awards van de FIFA. Op die avond reikt de voetbalbond prijzen uit voor de beste speler en trainer van het jaar, maar de Madrilenen zijn verbolgen dat Carlo Ancelotti en Karim Benzema hierbij zijn overgeslagen, meldt de sportkrant Marca.

Volgens de uitgelekte berichten gaat Lionel Messi de prijs voor beste speler winnen en zijn bondscoach Lionel Scaloni voor beste trainer. Karim Benzema, Thibaut Courtois en Luka Modric zijn wel opgenomen in het elftal van het jaar. Real Madrid neemt het de wereldvoetbalbond kwalijk dat ze de verkiezing baseren op hun eigen toernooi en niet op de Champions League die naar de Spaanse ploeg ging.

Niet alleen het negeren van de Champions League is een doorn in het oog voor Real Madrid, ook het negeren van Vinicíus Júnior zou de Madrilenen niet lekker zitten. De Braziliaan kende een geweldig seizoen in dienst van zijn ploeg, maar werd niet eens genomineerd voor het elftal van het jaar.