Debast ook volgend seizoen bij Anderlecht: “Paars-Wit zal een titel winnen”

Debast ook volgend seizoen bij Anderlecht: “Paars-Wit zal een titel winnen”

15-02-2023 18:00
17

Zeno Debast blijft al zeker ook volgend seizoen bij RSC Anderlecht voetballer. De centrale verdediger wil een titel winnen met zijn club. Dat geeft het jonge talent aan in een interview met L’Avenir. 

Debast en Paars-Wit kennen een moeilijk seizoen in de Belgische competitie. De jonge centrale verdediger geeft de club echter niet op en heeft duidelijk geloof in betere tijden. De 19-jarige is ondanks zijn leeftijd nu al een van de belangrijkste spelers in de ploeg van Brian Riemer. Hij gelooft dan ook dat hij nog grote stappen kan zetten in het shirt van Anderlecht. "Ik heb mijn doel nog niet bereikt”, geeft de jonge Debast aan. “Ik wil namelijk het hoogste niveau bereiken. Mijn droom is dan ook om met Anderlecht een titel te winnen.”

De Franstalige krant vroeg Debast of hij dan ook volgend seizoen nog te zien is bij Paars-Wit. Lang moest hij niet twijfelen en hij antwoordde resoluut dat hij er ook volgend seizoen nog bij zal zijn. "En Anderlecht zal een titel winnen", besloot de verdediger wanneer hem gevraagd werd naar de toekomst.