KV Oostende zet dramatische reeks neer, maar: Het is nog niet voorbij

KV Oostende zet dramatische reeks neer, maar: "Het is nog niet voorbij"

13-02-2023 11:16
1

KV Oostende weet niet meer wat winnen is. Na een dramatische 2 op 27 ziet de situatie er bijzonder penibel uit, maar coach Dominik Thalhammer geeft niet op. 

'Ik was zeer ongelukkig met onze eerste helft", gaf Thalhammer toe bij Het Nieuwsblad. "Onvoldoende pressing vanuit onze eerste lijn, de centrale middenvelders verloren duels, de eerste en tweede bal ging ook verloren... En in de tweede helft was het toch anders. We begonnen goed, waren alert en trokken vooruit. Na de gelijkmaker vielen we echter terug terwijl we vol voor winst moesten gaan."

KV Oostende zit nu in acute degradatienood. "Na zondagavond zijn onze kansen er niet hoger op geworden. Maar het is nog niet voorbij. Het gaat om die eerste wedstrijd winnen: zaterdag in eigen huis tegen Charleroi moéten we de drie punten pakken. Daarna bekijken we het opnieuw week voor week. We blijven er hard voor werken."

KV Oostende staat nu al op zes punten van de eerste veilige plaats. Sinds de komst van coach Thalhammer hebben de Kustboys maar één wedstrijd gewonnen.