Vandenbempt ziet lichtpunt bij Club Brugge: Die heeft nergens last van

Vandenbempt ziet lichtpunt bij Club Brugge: "Die heeft nergens last van"

13-02-2023 11:00
17

Club Brugge speelt woensdag tegen Benfica in de Champions League. Kan de landskampioen een vuist maken in die wedstrijd? Peter Vandenbempt vreest van niet. 

"Club Brugge is zeker aan de beterhand, maar klaar om het een hele sterke tegenstander als Benfica het moeilijk te maken? Ik vrees van niet", aldus Vandenbempt bij Sporza"Ze missen lef en vertrouwen. Enkel voor Noa Lang kan je een uitzondering maken. Die heeft nergens last van en liet tegen Union zien dat hij wel klaar is voor de Champions League-campagne."

De wedstrijd tegen Union sprak volgens Vandenbempt boekdelen. "Tegen een indrukwekkend en zelfverzekerd Union heeft Club vrijdag goeie kansen afgedwongen. Het had de topper kunnen winnen, maar ze worden ook lange periodes gedomineerd. Ze moesten zowaar gaan counteren en met man en macht verdedigen. Dat is niet bepaald hoopgevend voor een duel met het sterke Benfica."

Ook de fans van Club Brugge lopen voorlopig niet bepaald storm voor de wedstrijd. Vorige week waren er nog ongeveer 3.000 tickets beschikbaar.