OHL en Cercle Brugge delen de punten, ref en VAR weer in opspraak

10-02-2023 21:52 Laatste update: 21:54
15

Oud-Heverlee Leuven en Cercle Brugge trapten speeldag 23 van de Jupiler Pro League op gang. De wedstrijd eindigde op een doelpuntenloos gelijkspel waar beide clubs niet veel met opschieten in de strijd om een plek in de top acht.

In de beginfase leek Marcelin aan rood te ontspannen. De verdediger haalde de doorgebroken Nsingi neer, maar er werd niet voor fout gefloten en ook de VAR kwam niet tussenbeide. OHL kreeg vervolgens vertrouwen, maar er werd voor rust niet gescoord.

In de tweede helft schoot Cercle uit de startblokken met een kans voor Denkey. De uitploeg was nu plots de betere ploeg met verschillende kansen. Doelpunten vielen echter ook in de tweede helft niet. Daarmee bleef de match op een 0-0 gelijkspelk steken.