UPDATE: 'Anderlecht vindt akkoord met Slimani en bijna met Stade Brestois'

UPDATE: 'Anderlecht vindt akkoord met Slimani en bijna met Stade Brestois'

31 januari - 22:43 Laatste update: 23:34
81

RSC Anderlecht is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits.  Islam Slimani wordt nu aan RSC Anderlecht gelinkt. Dat meldt de Franse journalist Santi Aouna. De 34-jarige Algerijn staat momenteel op de loonlijst van Stade Brestois. 

De naam van Slimani doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. De spits maakte in zijn jongere jaren furore bij het Portugese Sporting. Nadien trok hij naar het Engelse Leicester City. Nadien speelde hij op huurbasis voor Newcastle United, het Turkse Fenerbahçe SK en het Franse AS Monaco. Na Leicester tekende Slimani voor Lyon. In de zomer van vorig jaar sloot de aanvaller aan bij Stade Brestois 29.

Dit seizoen kwam Slimani zestien keer in actie in de Ligue 1. In 990 speelminuten vond hij slechts 1 keer de weg naar de goal en was hij goed voor 1 assist. In de Coupe de France was de spits in twee duels 1 keer trefzeker en tekende hij voor 2 assist. Bij Stade Brestois 29 heeft Slimani nog een contract tot het einde van dit seizoen. Er is ook nog een cluboptie voor nog een extra seizoen.

Update: De kans wordt almaar groter dat Slimani de nieuwe spits van Anderlecht wordt. Volgens Santi Aouna bereikte paars-wit en de speler een akkoord over een contract van een half jaar plus de optie voor een extra seizoen. Tussen Anderlecht en Stade Brestois is er nog geen deal, maar de gesprekken gaan de goede kant op. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie