Vanaken zag comeback Club Brugge na 0-2: “Alleen dat is dan jammer”

Vanaken zag comeback Club Brugge na 0-2: “Alleen dat is dan jammer”

23-01-2023 10:45
17

Club Brugge maakte in eigen huis een 0-2 achterstand tegen Sporting Charleroi nog goed. Uiteindelijk werd het 2-2. Hans Vanaken reageerde op de website van Club Brugge.

Club Brugge legde een zwakke eerste helft op de mat, zag Vanaken. “De eerste helft waren we niet scherp genoeg, wonnen we geen duels, kortom het was niet goed. De tweede helft was gelukkig helemaal anders. We begonnen direct met heel veel energie en daarom kwamen we heel vlug terug in de wedstrijd.”

Noa Lang maakte de 1-2 vanop elfmeter. “Ook al omdat we net voor de rust nog net de 1-2 konden scoren. Ook dat gaf ons hoop en vertrouwen en nadat we al heel vlug na de rust op 2-2 konden komen denk ik dat we met de kansen die we nog kregen eigenlijk die wedstrijd hadden moeten winnen.”

Scott Parker greep in bij de rust. “Tijdens de pauze werd er een kleine tactische aanpassing afgesproken, maar we moesten vooral met meer durf en agressiviteit Charleroi proberen achteruit duwen en ik denk dat we daar goed in gelukt zijn. Alleen is het dan jammer dat je die derde treffer niet kunt maken.”

Club Brugge zoekt naarstig naar een overwinning. “Volgend weekend reizen we naar Waregem, wat zeker opnieuw geen makkelijke wedstrijd zal worden, maar het wordt tijd dat we nog eens de drie punten pakken.”