'Memphis verlaat Barcelona niet voor Atlético, maar kan naar Inter verhuizen'

'Memphis verlaat Barcelona niet voor Atlético, maar kan naar Inter verhuizen'

16-01-2023 10:40
1

Het ziet ernaar uit dat Memphis Depay deze maand nog van club gaat veranderen. Hoewel hij recent veel werd gelinkt met een overstap naar Atlético Madrid, is er nu nog een gegadigde club: Internazionale.

Dat nieuws wordt middernacht naar buiten gebracht door Gerard Romero op zijn populaire Twitch-kanaal. De journalist weet dat FC Barcelona in volle onderhandelingen is met Internazionale over een ruildeal tussen Memphis en de Argentijnse aanvaller Joaquin Correa, die de omgekeerde weg zou bewandelen.

Hoewel de gesprekken tussen de twee clubs vergevorderd zijn, heeft Memphis zelf alle touwtjes in handen. Hij moet het groene licht geven. Doet hij dit niet, dan ketst de transfer alsnog af. Memphis wordt veelvuldig in verband gebracht met Atlético Madrid, maar naar verluidt willen de Catalanen geen directe concurrent versterken.

Bij Barcelona zit Memphis in een uitzichtloze situatie. Hij kwam tijdens de Spaanse Supercopa niet aan spelen toe en is slachtoffer van de moordende concurrentie in de ploeg van trainer Xavi Hernández.