Supporters Anderlecht blijven om ontslag Vandenhaute vragen: ‘Niet gesust’

Supporters Anderlecht blijven om ontslag Vandenhaute vragen: ‘Niet gesust’

12-01-2023 17:27
29

De supporters van Anderlecht zijn nog niet gesust na het gesprek met Jesper Fredberg en Brian Riemer. Het merendeel van de fans willen nog steeds het ontslag van Wouter Vandenhaute, dat weet Het Nieuwsblad.

De voorzitter van een fanclub geeft zijn mening tegenover Het Nieuwsblad, maar wil anoniem blijven. “Ze zeggen nu dat Van Crombrugge te duur is, maar Vertonghen verdient wel 1.5 miljoen euro netto per jaar. Ze springen van de hak op de tak en voeren een contradictorisch beleid, terwijl er een stabiele visie moet komen.”

Het gemis van Kompany is groot. Zijn vertrek wordt nog steeds aan de nek van Vandenhaute gehangen. “Kompany droeg wél een visie uit en hij suste de supporters. Zijn ontslag zal altijd als een zwaar van Damocles boven het hoofd van Vandenhaute hangen.”

Ook het ontslag van Vandehaute wordt nog steeds geëist. “Die vraag blijft overeind. Niemand moet denken dat wij met één vergadering gesust zijn. Voor verdere acties wachten wij nu de reactie van de club af, en vooral die van de voorzitter zelf. Vandenhaute wacht lang om te reageren en laat de spanning zo alleen maar verder toenemen.”