'Bestuur van RSC Anderlecht wil Kindermans een nieuwe functie aanbieden'

'Bestuur van RSC Anderlecht wil Kindermans een nieuwe functie aanbieden'

11-01-2023 23:00
66

Een vertrek van Jean Kindermans bij RSC Anderlecht is dan toch niet helemaal zeker. De Hoofd Jeugdopleiding van paars-wit werd gelinkt aan een vertrek bij paars-wit, al staat dat nog niet vast.

De voorbije dagen sijpelde het nieuws naar buiten dat Anderlecht eraan denkt om afscheid te nemen van Kindermans. Niet naar de zin van de Anderlecht-fans, die heving protesteerden tegen die beslissing. Coach Brian Riemer en Jesper Fredberg zaten woensdagavond samen meteen delegatie van de Anderlecht-fans en brachten meer nieuws over Kindermans.

Zo klinkt het bij Het Laatste Nieuws dat een vertrek van Kindermans bij Anderlecht verre van zeker is. De belangrijke man in de jeugdopleiding van paars-wit zit binnenkort samen met het bestuur van de club om zijn toekomst te bespreken. Het bestuur denkt er namelijk aan om hem een andere functie te geven.

Om welke functie het gaat, is echter niet bekend. Voorzitter WouterVandenhaute wil nog voor de topper van zondag tegen Club Brugge alvast met een mededeling komen over onder andere de toekomst van Kindermans.