'Wereldkampioen Messi arriveert in Parijs na twee weken vakantie'

'Wereldkampioen Messi arriveert in Parijs na twee weken vakantie'

03-01-2023 16:50

Lionel Messi, die na de viering van de titel van wereldkampioen in Argentinië bleef, is dinsdagmiddag in Frankrijk aangekomen. Dat meldt het Franse RMC Sport.

Na zijn wereldkampioenschap met Argentinië kon de zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or, Lionel Messi, twee weken lang genieten van vakantie in zijn thuisland. Toen hij aankwam op het vliegveld werd hij opgewacht door veel fans die een selfie wilden maken en afscheid wilden nemen, maar de privéauto's met Messi en zijn gezin reden direct naar de landingsbaan.

"Uiteraard zal hij goed ontvangen worden door ons", aldus coach Christophe Galtier zondagavond over de wereldkampioen. ''Ik twijfel er niet aan dat het goed met hem zal gaan. ontvangen in het Parc des Princes. Nu hij dit ongelooflijke doel heeft bereikt, moeten we vooral onthouden wat hij sinds de start van het seizoen met het team heeft gedaan'', vertelde Galtier vervolgens.

Lionel Messi scoorde in 13 wedstrijden in de Ligue 1 dit seizoen 7 keer en leverde 10 assists. Daarnaast scoorde de aanvaller in 5 Champions League-wedstrijden 4 maal. Paris SG treedt aankomende vrijdag aan tegen LB Chateauroux in de derde ronde van de Coupe de France.