Ancelotti over beste speler van de wereld: ''Ga je mij niet horen zeggen''

Ancelotti over beste speler van de wereld: ''Ga je mij niet horen zeggen''

29-12-2022 16:50 Laatste update: 16:54
1

Carlo Ancelotti heeft een vragenvuur naar zich toegekregen in aanloop naar het duel met Real Valladolid. De oefenmeester werd gevraagd te reageren op wie de beste speler van de wereld is, maar ging ook in over zijn toekomst. 

Op de persconferentie werd hij gevraagd of hij wilde toegeven dat Lionel Messi de beste speler aller tijden is na zijn WK-winst met Argentinië. ''Messi is de beste speler ooit' zul je niet uit mijn mond horen komen. Dat komt omdat ik het niet weet. In elk tijdperk zijn er veel goede spelers", zegt hij.

De Real Madrid-trainer werd na het ontslag van Tite in verband gebracht met de positie als bondscoach van Brazilië. Die verhalen blijven voorlopig geruchten. "Ik weet niet of ze interesse hebben, want ze hebben geen contact met me opgenomen. Mijn situatie is helder. Ik ben gelukkig met dit avontuur en ik blijf hier totdat Real Madrid me vertelt dat het voorbij is."

Voor Real Madrid staat vrijdagavond een wedstrijd met Real Valladolid op het programma. De Koninklijke staan in La Liga tweede, achter FC Barcelona, dat zaterdag Espanyol ontvangt voor de 'Derbi Barceloní'.