'Galatasaray haakt af na horen van vraagprijs Club Brugge voor De Cuyper'

'Galatasaray haakt af na horen van vraagprijs Club Brugge voor De Cuyper'

18-12-2022 13:30
17

Maxim De Cuyper is dit seizoen één van de revelaties in de Jupiler Pro League en blinkt wekelijks uit bij KVC Westerlo. Hij heeft zich daarmee in de kijker van Galatasaray gespeeld, dat een poging waagde om De Cuyper in huis te halen.

De huurling van Club Brugge is één van de smaakmakers bij Westerlo, wat men ook bij Galatasaray heeft opgemerkt. De Turkse topclub dacht eraan om De Cuyper in huis te halen en ging rond de tafel zitten met Club Brgge, weet men bij Ajansspor.

Uit die gesprekken bleek Club Brugge niet meteen happig te zijn om De Cuyper volgende zomer al te laten gaan. Het vroeg naar verluidt een som van maar liefst tien miljoen euro voor de linksachter, wat men bij Galatasaray te gortig vond. De Turkse club besloot om uit te kijken naar andere alternatieven.

De 21-jarige De Cuyper, die dit seizoen goed was voor drie doelpunten en zes assists in achttien partijen bij KVC Westerlo, lijkt daarmee te mogen hopen op speelminuten bij Club Brugge volgend seizoen. Hij zal dan met Bjorn Meijer en Eduard Sobol strijden voor een basisplek.