'Zulte Waregem wil drie keer toeslaan, Ramirez en Tsouka op weg naar de exit'

'Zulte Waregem wil drie keer toeslaan, Ramirez en Tsouka op weg naar de exit'

16-12-2022 08:51

Voor Zulte Waregem worden het de komende tijd cruciale maanden. De ploeg wil zich immers redden op het hoogste niveau. Volgens Het Laatste Nieuws zal er daarom nog wat gaan gebeuren op de transfermarkt.

De krant meent dat Zulte Waregem zich met drie jongens wil versterken als de transfermarkt terug opengaat. Een van de gerichte aanwinsten kan wel eens Nill De Pauw gaan zijn. De ex-speler is momenteel op proef aan de Gaverbeek.

Qua uitgaande transfers worden Dani Ramirez en Ravy Tsouka genoemd als vertrekkers. Ramirez kwam in de zomer over van Lech Poznan, maar de Spanjaard verzamelde amper 267 speelminuten in de Jupiler Pro League. Tsouka kwam in juni dan weer over van Helsingborg. Ook de verdedigende middenvelder kon nog geen vaste basisplaats veroveren in het team van Mbaye Leye.

Zulte Waregem ging de WK-break in als zestiende in de stand. Op dinsdag 27 december hervat het in de competitie met een verplaatsing bij STVV. Voordien komt het woensdag 21 december al uit in de Beker van België tegen Deinze.