Caicedo (ex-Beerschot) heeft topclubs uit te kiezen: 'Astronomisch prijskaartje'

Caicedo (ex-Beerschot) heeft topclubs uit te kiezen: 'Astronomisch prijskaartje'

05-12-2022 22:13
1

Het kan snel gaan in een voetballoopbaan, vraag dat maar aan Moises Caicedo. Een jaar geleden werkte de middenvelder zijn wedstrijden nog af voor het later gedegradeerde K. Beerschot V.A., nu is de WK-ganger één van de meest gegeerde jongeren ter wereld.

De 21-jarige Caicedo werkte namelijk een dijk van een toernooi af in Qatar. Het avontuur van Ecuador strandde weliswaar in de groepsfase, maar dat weerhield hem er niet van om zich op indrukwekkende wijze aan het grote publiek te tonen. In het allesbepalende laatste groepsduel tegen Senegal (1-2) scoorde hij zelfs. Ook bij Brighton & Hove Albion, zijn huidige club, liet Caicedo zich al meermaals opmerken in de Premier League.

Nu lijkt er al een volgende stap in te zitten. Volgens The Sun hebben verschillende toppers uit de Premier League hun oogje op Caicedo laten vallen. Meer bepaald gaat het om Chelsea FC, Manchester United en 'nieuwe rijke' Newcastle United. Zij zullen wel diep in de buidel moeten tasten om hun slag thuis te halen. Brighton zou een prijskaartje van 70 miljoen pond rond de nek van Caicedo gehangen hebben, goed voor ruim 81 miljoen euro. Daar kan Beerschot enkel van dromen ...

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie